2012. január 26., csütörtök

Egy kis teszt

Próbálok azért nőiesebb dolgokat is írni. De tény és való, ez nem az én asztalom. Sokkal inkább a harmadik blogszerkeztőé, aki még nem ragadott klaviatúrát itt. (majd jól ellátom a baját... ;) )
Szóval íme egy teszt, ami megmondja a biológiai kort. Hajrá. hajrá, töltsétek ki ti is!

Az enyém: 

Van néhány probléma az életviteleddel, de alapvetően nem folytatsz egészségtelennek mondható életet. Így biológiai korod most nagyjából azonos a tényleges koroddal. Próbálsz foglalkozni tested és lelked egészségével, de sokszor úgy érzed, hogy nincs rá időd vagy energiád, vagy egyik sem.

Ha továbbra sem fordítasz tudatosan több időt a helyes táplálkozásra és életvitelre, akkor a biológiai életkorod el fogja kerülni a tényleges korodat. Most még nagyjából egyensúlyban vannak, ezért kell most rászánnod az időt és elhatározni, hogy minél tovább fiatal szeretnél maradni. Csak kicsivel több testedzés, kis odafigyelés a táplálkozásra és máris a jó úton jársz.


Angelé, Marcyé:

Jó hírünk van: fiatalabb vagy a biológiai korod szerint, mint a tényleges. Leggyakrabban megfelelően táplálkozol, próbálsz helyes életvitelt követni, és pozitívan állsz az élethez, nagyrészt elégedett vagy az életeddel.

Ezek következtében kiegyensúlyozottabb vagy, mint az átlag, és tested is fiatalabb, mint amit a korod miatt feltételeznél. Biztosan sokszor érezted már, hogy ha hirtelen megkérdezik, hogy hány éves vagy, akkor ösztönösen kevesebbet akarsz mondani, mert mintha megállt volna az idő néhány évvel ezelőtt és azóta nem érzed, hogy öregedtél volna.

3 megjegyzés:

  1. Na csak én vagyok ilyen vén... :D

    VálaszTörlés
  2. Pedig kb mindenhova azt jelöltem, hogy gyorskaja, kevés alvás, ideges vagyok, erre mégis... Rossz ez a teszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm... lehet azért az beleszámít, hogy figyelsz a súlyodra. A fele kérdés végül is erről szólt. :)

      Törlés