2012. március 2., péntek

Nem is tudom...

Unalmamban kitöltöttem egy tesztet... valahogy nem harmonizál azzal a képpel, ami magamban él, magamról... Talán félreismerem önmagam? Hmmm... és nálatok mi jön ki? Igaz, vagy nem? :) A kitöltős okosságot itt leled.

Feng Shui Asztrológia



Csien   
Az alkotó, a teremtő

Kulcsszava: Erő
Jele: Menny
Eleme: Ég - Fém
Polaritása: yang
Égtáj: Északnyugat
Száma: 6
Évszak: Késő ősz - tél első napjai
Színei: szürke, szürkésfehér, ezüstszürke, hidegkék
Ékkő: gyémábnt, zafír, aquamarin, hegyikristály
Alak: halomszerű, lankás domb
Illat: hegyi levegő, citrus
Szimbolikus állat: Ló (kitartás)

Akaraterő, kitartás, testi erő, hatalom, energia. Mindent erőből akar megoldani. Erőfitogtató magatartás, rengeteg energiával bír. Akihez kötődik, ahhoz nagyon jó, akihez nem, ahhoz kegyetlen. Akaratos, de nehezen törik be a feje. Kitartó, állandó teremteni vágyás hajtja. Nem szabad vele szemben félelmet mutatni.
Karakterszám: 6

Egyenes, szókimondó, gyakorlatias ember. Igazi vezető egyéniség. Kritikus, de varázslatos személyiség. Büszke, nem adja ki magát. Nehéz megnyerni a bizalmát, magabiztos.
Energetikai szám: 5

Pozitív oldala: Szeret a középpontban lenni, kiváló vezető, szervező, nyílt, szókimondó.
Negatív oldala: Erőszakos, agresszív, uralkodni vágyó ember minden helyzetben.
Összegzés: 6.6.5
Nagyon erőteljes számokkal rendelkezik, amely összefügg vezetői képességeivel. Igen határozott és ellentmondást nem tűrő a téren, amit el akar érni, de ugyanakkor logikus, előrelátó és körültekintő cselekedeteiben. Ösztönösen önkritikus, és fontos Önnek, hogy vagy tökéletesen végezze munkáját, vagy sehogy se. Szüksége van arra, hogy elismerjék azért, amit a családban, a munkahelyén, vagy kisebb társaságban tesz. Irányítói poszton megállja a helyét, ám ügyelnie kell arra, nehogy túlzottan hatalmaskodónak vagy megszállottnak tűnjön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése