2012. március 3., szombat

Tízmilliószoros napok

Hallottatok már róla?
Nekem teljesen új volt a dolog, és kíváncsian kezdtem utána kutatni a neten. Nem akarok linkek hadát bemásolni, elég szerintem ha mindenki beírja a keresőbe, és meggyőződhet maga is milyen sok oldal foglalkozik vele. De azért röviden mesketélek én is... :)
Gondolom a Titok című könyvről/filmről már sokan hallottatok. Nos, ez valahogy arra emlékeztet. Csak épp ez most Tibethez kapcsolódik. A Nagy Buddha napokat nevezik így, és évente 4 van belőlük. Kiszámításuk nem bonyolult. Mindig a tibeti holdújév napjától kell. Ez a Loszar napja.
Ebből kiindulva: február 22.-e volt az újév napja.

   1. Az első holdhónap 15. napja,
   2. A negyedik holdhónap 15. napja
   3. A hatodik holdhónap 4. napja
   4. A kilencedik holdhónap 22. napja.


Lefordítva 2012.-ben ezekre a napokra esnek:

    * 2012. február 22. (holdújév)
    * március 8. (Csodák ünnepe)
    * 2012. június 4. (Születés, megvilágosodás és eltávozás napja)
    * 2012. július 23. (Tankerék nap)
    * 2012. november 6. (Visszatérés napja)

Szóval ezen a napon úgy tartják minden 10 milliószoros erővel hat ránk. A karma ok-okozati elmélete is kimondja, hogy minden, amit teszünk, vagy gondolunk kihat az univerzumra, és vissza ránk. És ugye tudjuk, hogy a vonzás törvénye értelmében, ha egy ilyen napon kívánunk... tuti a siker.
De persze, nem csak a pozitív, jótékony és segítő gondolatokkal van ez így. Ha negatív és rossz gondolataid vannak, akkor ugyanúgy visszahatnak rád... csak épp sokkal nagyobb dózisban, mint egy átlagos balsikeres nap alatt.
Ezen a napon csupa teremtő gondolattal kell foglalkoznod. Érdemes ilyenkorra időzíteni a nagy elhatározásokat, életmódváltásokat és döntéseket. (persze csak ha közelben van egy... amúgy nem érdemes várni, ha pl fogyókúrába szeretnél fogni... De nekünk szerencsénk van, mert jövő héten lesz az első! ;) )
De ha csak egyszerűen kicsit ünnepélyessé teszed ezeket a napokat, már akkor is sokat tettél magadért, környezetedért. Adj hálát ezeken a napokon, minden olyanért, amire büszke vagy, amit szeretsz. Köszönd meg, hogy vannak! Vagy esetleg adakozz, hogy a pozitív energia, a szeretett tovább, még nagyobb erővel hasson másokra is. És persze, nem utolsó sorban rád is.
Ha megajándékozod szeretteid akár egy szívből jövő mosollyal, vagy egy kis figyelmességgel, hidd el, nem fogod megbánni. ;) A lényege az egésznek, hogy olyat tégy ezeken a napokon, amit szeretnél... és ami tízmilliószoros erővel hat majd vissza rád, és a karmádra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése